If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Аве Емо на тия снимки светиш колкото един фар на нормална кола
Снимките както написах са с телефон и изобщо не се вижда как светят фаровете .. като преместя надясно се вижда само десния .. като преместя наляво само левия Това е някакво средно положение
Емо... това е снимка от старите ми фарове без да са регулирани. Вижда се че левият бие надолу и затова и графиката не е изцяло бяла но погледни какво значи ден.
В крайна смета и това не ми харесва и затова си взех нови фарове. Какъв е твоят ксенон защото Бобо наистина е прав - това по-бие на габарити?!
Емо... това е снимка от старите ми фарове без да са регулирани. Вижда се че левият бие надолу и затова и графиката не е изцяло бяла но погледни какво значи ден.
В крайна смета и това не ми харесва и затова си взех нови фарове. Какъв е твоят ксенон защото Бобо наистина е прав - това по-бие на габарити?!
6000k е моя но казвам пак.. снимката е правена с телефон и изобщо не се вижда точно колко осветяват.. Трябва да намеря апарат да снимам, че моя направи последните си снимки преди 2 седмици
Да вдигна още една поизостанала тема.... Мисля, че дойде и моя ред да си рециклирам фаровете... Бях убеден, че като сложа ксеноните и ще ми светне , но уви - бялосинкав утенък и суета за мен... Та в неделя ще махам бронята, фаровете и оттам - куриер и Стрелча.. Ако някой знае още някоя тънкост по процедурата .... даа споделяааа......
бронята се отпуска само от двете страни няма нужда да се демонтира цялата.Фаровете се разлепват наи лесно с пистолет за горещ въздух!Даи зор на лелката от Стрелча щот се туткат здраво моите 7 дена ги чаках!
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
бронята се отпуска само от двете страни няма нужда да се демонтира цялата.Фаровете се разлепват наи лесно с пистолет за горещ въздух!Даи зор на лелката от Стрелча щот се туткат здраво моите 7 дена ги чаках!
Аз моите на ги получих на 3-тия ден след като ги бях изпратил, без да им давам зор. Колкото до бронята - най-добре да я разкачи цялата за да не я одраска или спука
Да вдигна още една поизостанала тема.... Мисля, че дойде и моя ред да си рециклирам фаровете... Бях убеден, че като сложа ксеноните и ще ми светне , но уви - бялосинкав утенък и суета за мен... Та в неделя ще махам бронята, фаровете и оттам - куриер и Стрелча.. Ако някой знае още някоя тънкост по процедурата .... даа споделяааа......
Не знам но ако си в оригинален ксенон... внимавай 10 пъти повече отколкото ако си без. Отваряли сме много пъти със и без и разликата е огромна. Според мен лепилото е друго и само пистолет няма да ти свърши работа.
Не е така... дългите къде светят? Извън фара ли?
Истината е че са изгорели много по-малко отколкото без ксенон но пак са си заминали. Аз затова и си взех чисто нови. За разлика няма да говорим.
Аз не знам дали са ми изгорели, ама нищо не виждам не зависимо че съм с оригинален ! Добре че сложих ксенон и на халогените, та поне 10 тина метра отпред ми е сравнително светло.
Taka .Днес се хванах да разглобявам фаровете... Не съм кой знае какъв майстор и разглобяването го правих с така да се каже семейните инструменти. Ако знаех какъв гърч ме очаква - чесно нямаше да се хвана аз да го правя това.. Както и да е , шокът доиде от това ,че като разглобих рефлекторите - те бяха като нови......
Taka .Днес се хванах да разглобявам фаровете... Не съм кой знае какъв майстор и разглобяването го правих с така да се каже семейните инструменти. Ако знаех какъв гърч ме очаква - чесно нямаше да се хвана аз да го правя това.. Както и да е , шокът доиде от това ,че като разглобих рефлекторите - те бяха като нови......
Значи си забърсваш стъклата и лупите и си ти. Моите старите светнаха доста повече при тази процедура, въпреки, че имаха леки забележки по рефлектора, след което колегата Илчо ги отнесе. Успех при събирането!
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment